W warsztatach kulinarnych które odbyły się w dniach 1-2 września 2015 roku łącznie uczestniczyło 63 osoby. Uczestnicy warsztatów sumiennie pomagali w przygotowaniu potraw takich jak: kotlety z kaszy jęczmiennej, kapusta duszona na mielonce oraz sos serowy.
Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020 jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym.
W warsztatach kulinarnych które odbyły się w dniach 1-2 września 2015 roku łącznie uczestniczyło 63 osoby. Uczestnicy warsztatów sumiennie pomagali w przygotowaniu potraw takich jak: kotlety z kaszy jęczmiennej, kapusta duszona na mielonce oraz sos serowy.
Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa 2014-2020 jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym.